به همت گروه پیراپزشکی فرهنگستان علوم پزشکی، همایش "بیمارستان هوشمند و مدیریت آن"  روز چهارشنبه چهارم دی ماه در زیرگروه مدیریت خدمات بهداشتی برگزار شد.

دکتر سید شهاب الدین صدر رئيس این همایش، ضمن تاكيد بر ضرورت فراهم کردن زیرساخت های فنی و فرهنگی برای راه اندازی بیمارستانهای هوشمند در کشور گفت: تاثیر این بیمارستانها در کاهش خطاهای پزشکی وافزایش ایمنی بیماران و نیز ارائه مراقبت های بهداشتی با کیفیت بالا، مهم است.

وي در ادامه گفت: اميدواريم بتوانیم در آینده ای نزدیک شاهد راه اندازی این نوع بیمارستان ها  در کشورمان باشیم.

دبير علمي اين همايش نیز با تاکید بر لزوم تدوین برنامه راهبردی سلامت الکترونیک کشور گفت: جایگاه بیمارستان های هوشمند در برنامه راهبردی سلامت الکترونیک در بین سیستم های خبره، سیستم های پشتیبان تصمیم گیری کلینیکی، سیستم های دانش بنیان و خرد بنیان بسيار پر اهمیت است.

دکتر حمید مقدسی نقش این بیمارستان را به عنوان یکی ازگره های شبکه مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها (CDC) درکشور توصیف كرد و از آن ها به مثابه رباتک های پایشگر سلامتی نام برد.

در ادامه دکتر خلیل علی محمد زاده سرپرست زیرگروه مدیریت خدمات بهداشتی فرهنگستان گفت: این نوع بیمارستانها به مدیریت هوشمند و مطلع و برخوردار از فناوری اطلاعات نیاز مبرم دارند.

وي ضمن تبيين ویژگیهای مدیران بیمارستان های هوشمند، ادامه داد: دانشجویان رشته مدیریت خدمات بهداشتی می بایست با روزآمد کردن دانش و مهارتهای خود، آمادگی های لازم برای مدیریت این نوع بیمارستان ها را بدست آورند.