جشنواره علمي فرهنگستان علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران پنجشنبه 28 بهمن ماه سال 95 در سالن غدير فرهنگستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي و امور بين الملل فرهنگستان علوم پزشكي در اين مراسم از پژوهشگران برگزيده در رشته هاي علوم پايه و علوم باليني، پژوهشگران جوان، مراكز تحقيقاتي برتر، مقالات برتر علوم پايه، مقالات برتر علوم باليني، منتخبان گروه هاي علمي فرهنگستان و دانشمند برگزيده دهه اخير تقدير شد.

اين مراسم همه ساله با هدف تقويت روح پژوهش جهت دستيابي به آخرين يافته‌ها و نوآوري‌ها در تمامي عرصه‌هاي علوم سلامت با بهره‌گيري از فعاليت‌هاي جمعي و جذب حمايت و تشويق دانشمندان، پژوهشگران، نخبگان و صاحب‌نظران كشور و اعطاي پاداش، جايزه و نشان علمي به دانشمندان، پژوهشگران و مؤسسه‌هايي كه خدمات علمي برجسته‌اي انجام داده‌اند، برگزار مي شود.

در قسمت اول اهداي جوايز، جايزه استاد دكتر سيد عليرضا مرندي (جايزه سلامت) به ترتيب به دكتر بيژن صدري زاده و دكتر پرويز وزيريان، و جايزه استاد دكتر فريدون عزيزي (جايزه دانشمند برتر علوم پزشكي دهه گذشته(2016-2006) به دكتر نيمارضايي اهدا شد.

لازم به ذكر است در بخش اعلام جوايز مقالات و پژوهشگر جوان برتر، دكتر فريدون دواچي عنوان رتبه اول علوم باليني، دكتر ذات الله عاصمي عنوان رتبه دوم علوم باليني، دكتر مرتضي محمودي رتبه اول علوم پايه و دكتر اميرحسين مدبرنيا با عنوان پژوهشگر جوان برتر موفق به كسب جايزه استاد نورالدين هادوي شدند.

همچنين از ميان مراكز تحقيقاتي، جايزه مركز تحقيقاتي برتر به دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري-گروه علوم و صنايع غذايي تعلق گرفت.

گفتنی است، در بخش اعطاي جوايز منتخبان گروه هاي علمي فرهنگستان علوم پزشكيي، دكتر فرزانه آقا حسيني از گروه سلامت زنان ، دكتر محمدرضا زرين دست از گروه علوم پايه پزشكي، دكتر مرتضي نيلفروشان از گروه علوم دارويي، دكتر غلامرضا پورمند از گروه علوم باليني، دكتر محمود مصدق از گروه حكمت، طب اسلامي و سنتي، دكتر غلامعلي حامدبرقي از گروه علوم پيرا پزشكي، دكتر احمدعلي نوربالا از گروه علوم بهداشتي و تغذيه، دكتر شهرام توفيقي از گروه آينده نگري، نظريه پردازي و رصد كلان سلامت، دكتر امير خاوري از گروه دندان پزشكي، دكتر عزت الله سام آرام از گروه سلامت اجتماعي، دكتر سيد مسعود مرندي از گروه سلامت معنوي، دكتر محمدعلي محققي از گروه آموزش پزشكي، دكتر محمود فرزان از گروه فلسفه، اخلاق پزشكي و علوم زيستي، دكتر محمدحسين نيكنام از گروه سلامت و همكاري هاي بين الملل و دكتر سيد محسن موسوي بلده از گروه قرآن، عترت و سلامت موفق به كسب اين جايزه شدند.