به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومي و امور بين الملل فرهنگستان علوم پزشكي، رئيس کنگره سلامت الکترونیک، دكتر سیدشهاب‌الدین صدر ضمن اشاره به برگزاري دومین کنگره بین‌المللی سلامت الکترونیک گفت:‌ اين همايش كه توسط انجمن سلامت الكترونيك ايران با مشاركت فرهنگستان علوم پزشكي، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، نظام پزشكي، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و جمعي از دانشگاه هاي علوم پزشكي و ارگان هاي ذيربط برگزار مي شود اهداف ذيل را دنبال     مي كند: انتشار و گسترش دانش سلامت الکترونیکی، تبیین راهکارهای ارتقای دانش سلامت الکترونیک در بعد کلان و کسب و کار در کشور، بررسی زیرساخت‌های لازم جهت ارتقاء و توسعه سلامت الکترونیک در کشور، انتقال تجربیات و یافته‌های مدیران و صاحب‌نظران حوزه سلامت الکترونیک، ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقات بین‌المللی به محققان ایرانی، تبادل نظر و اندیشه میان محققان داخلی و خارجی، و انعکاس دستاوردهای تحقیقات داخلی به محققان خارجی است.

دكتر صدر با اشاره به تاريخ برگزاري اين همايش در 4و 5 اسفندماه سال جاري عنوان كرد: مکان برگزاری اين همايش، مرکز همایش‌های بین المللی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی است.

عضو پيوسته فرهنگستان علوم پزشكي گفت: مدل‌های کسب و کار در سلامت الکترونیک (در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه)، سلامت الکترونیک و اقتصاد مقاومتی، بيوانفورماتيك و انفورماتيك پزشكي، اخلاق پزشکی ، استاندارد و قوانین سلامت الکترونیک، فناوری و آینده نگری در سلامت الکترونیک، طب سنتی و سلامت الکترونیک و ... از جمله محورهاي اين همايش هستند.

دكتر صدر مخاطبين اين همايش را نهادهای سیاست‌گذاری در توسعه سلامت ملی کشور، مدیران و کارشناسان مجموعه‌های مختلف وزارت بهداشت، درمان، فناوری و اطلاعات و ارتباطات، دانشگاه‌ها، اساتید، محققان و دانشجویان رشته‌های پزشکی ، فناوری اطلاعات و مهندسی صنایع و سیستم‌ها، انجمن‌های علمي مرتبط با موضوع سلامت الکترونیک و ديگر ارگان هاي مرتبط با موضوع همايش نام برد.

لازم به ذكر است دبیر علمی اين همايش دکتر پیام حنفی‌زاده و دبیر اجرایی دکتر سید محمدحسین صدر مي باشد.