گروه سلامت: رئیس کمیته فرهنگ و تمدن دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در پیامی درگذشت دکتر محمدمهدی اصفهانی را تسلیت گفت و متذکر شد: تعهد، اخلاق علمی، روی خوش، ساده زیستی و پرهیز از زواید، خصلت‌های ارزشمند ایشان بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علی‌اکبر ولایتی، رئیس کمیته فرهنگ و تمدن دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در پیامی به مناسبت درگذشت دکتر محمدمهدی اصفهانی، تعهد، اخلاق علمی، روی خوش، ساده زیستی و پرهیز از زواید را به عنوان خصلت‌های ارزشمند ایشان برشمرد و مصیبت سنگین و غم جانکاه از دست رفتن این استاد پرفضیلت را به عالمان، دانشجویان و اعضای کمیته فرهنگ و تمدن شورای عالی انقلاب فرهنگی تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

ضایعه خسارت‌بار از دست دادن رفتن عضوی محترم از این کمیته و استادی ارزشمند از جامعه علمی کشور همه را در حزن و اندوه فرو برده است.

حضور ارزشمند استاد دکتر اصفهانی، عضو فعال کمیته در تمامی این ایام به عنوان همراه و همسنگری پر توان همیشه مایه دلگرمی و امیدواری بود.

کرامت‌های اخلاقی استاد دکتر اصفهانی در سایه خدمت به ائمه معصومین(ع) و ارادت به ولایت به همراه تسلط بر حوزه‌های علمی شخصیتی ممتاز از ایشان ساخته بود که مورد اقبال و استقبال همگان بود.

تعهد، اخلاق علمی، روی خوش، ساده زیستی، پرهیز از زواید و خصلت، جامه ارزشمندی بود که در پرتو تقوا به تن داشت و در همه شئون زندگی ایشان قابل ملاحظه بود.

استقلال رأی در عین احترام و تبعیت از جمع از دیگر ویژگی های بارز استاد بود که شمع وجودش را برای اطرافیان نورانی تر می کرد.

اینجانب مصیبت سنگین و غم جانکاه از دست رفتن این استاد پرفضیلت، که سال‌ها توفیق آشنایی و همکاری با ایشان را داشته‌ام به عالمان، دانشجویان و اعضای بزرگوار این کمیته و به‌خصوص خانواده بزرگوارشان تسلیت عرض نموده و برای استاد اصفهانی از درگاه پرفیض و بابرکت باری‌تعالی علو درجات و مغفرت مسئلت می نمایم.

ان‌شاءالله روح او با اولیاء و اوصیاء محشور باشد.

دکتر علی اکبر ولایتی

رئیس کمیته فرهنگ و تمدن