خلاصه گزارش عملکرد گروه دندانپزشکی سال ۱۳۹۹ و شش ماهه اول سال ۱۴۰۰

شما اینجا هستید

خلاصه گزارش عملکرد گروه دندانپزشکی از ۱۳۹۹/۰۱/۰۱ لغایت ۱۴۰۰/۰۶/۰۱

1. تدوین "برنامه عملیاتی فرهنگستان علوم پزشکی در رابطه با دندان‌پزشکی" در سال ۱۳۹۹-۱۴۰۰ بر اساس سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغیه مقام معظم رهبری و برنامه عملیاتی فرهنگستان در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ در تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۳۰
  2. تدوین بیانیه‌ای جهت بازگشائی و درمان بیماران دندان‌پزشکی در مطب‌های خصوصی که به دستور وزارت بهداشت بعلت شیوع کرونا بسته شده بود و ارسال به دفتر ریاست محترم فرهنگستان و با پیگیری دفتر منجر به صدور دستور ریاست محترم جمهور به وزارت بهداشت جهت رفع ممنوعیت گردید.
  3. باتوجه به ادامه شیوع کرونا در کشور و عدم حضور کامل دانشجویان و بیماران در بخش‌های عملی (کلینیکی) دانشکده‌ها، ارسال نامه به رییس محترم فرهنگستان جهت درخواست برای هماهنگی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور اولویت قرار دادن اعضاء هیئت علمی و دانشجویان و کادر اداری دانشکده‌های دندان‌پزشکی برای واکسیناسیون در تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۲۷ اقدام گردید و با پیگیری دفتر ریاست محترم فرهنگستان در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۰۴ با دستور مستقیم ریاست جمهوری محترم کلیه دانشجویان و کادر هیئت علمی و کارکنان دانشکده‌های دندان پزشکی سراسر کشور واکسینه شدند.
  4. ارایه پیشنهادهای عملیاتی برای جبران وقفه آموزشی دانشجویان دندانپزشکی باتوجه به عدم حضور یا حضور ناقص دانشجویان به مدت سه نیمسال که منجر به انجام ندادن ریکوایرمنت‌های لازم برای گذراندن و تمام کردن آن بخش می‌شود در تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۰۱ به دفتر ریاست محترم فرهنگستان که با پیگیری دفتر در تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ از دفتر جناب آقای دکترنمکی به جناب آقای دکترحق‌دوست معاون محترم آموزشی وزارت بهداشت و درمان داده شد.
  5. دعوت از اعضای جدید برای گروه علمی دندانپزشکی با توجه به سوابق خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمانی و توان بخشی سلامت مبتنی بر اصول و ارزش‌های انسانی-اسلامی وهمچنین شاخصه‌های التزام و اعتقاد نظام، سابقه مدیریت کلان در حوزه دندان‌پزشکی و آشنایی با قوانین و مقررات در رشته‌های تخصصی مختلف و از دانشکده‌های دندان‌پزشکی متفاوت

بدین ترتیب، گروه دندان‌پزشکی فرهنگستان از مسائل و مشکلات و قوانین و مقررات قبلی و روز دندان‌پزشکی در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، پیشگیری، درمانی در دانشکده‌های تیپ ۱ و ۲ و احتمالاً ۳ کشور آگاهی داشته و قادر خواهد بود در راه اجرائی شدن ابلاغیه ۱۴ ماده‌ای "سیاست‌های کلی سلامت" و برنامه عملیاتی فرهنگستان علوم پزشکی راه‌کارهای عملی تهیه و پیشنهاد نماید.

1. اقدامات انجام شده در رابطه با طرح‌ها:
    1. ۱. طرح ارزیابی کیفیت خدمات جامع درمانی فارغ‌التحصیلان دندان‌پزشکی عمومی، مؤلفه‌های تأثیرگذار بر آن (مجری= دکتر محسن شیرازی، مرحله پیشرفت= خاتمه یافت)
    2. ۲. طرح برآورد تعداد دندان‌پزشکان مورد نیاز جمهوری اسلامی ایران با استفاده از روش مبتنی بر نیازهای سلامت دهان و دندان‌ها (مجری= دکتر محمدجواد خرازی، مرحله پیشرفت= خاتمه یافته)
    3. ۳. طرح جامع اجرائی بهداشت و پیشگیری از پوسیده‌گی و ناهنجاری‌های دندانی، فکی، کودکان دبستانی (مجری=دکتر شیرازی، مرحله پیشرفت= در حال اجرا)
    4. ۴. طرح بررسی ترکیب و توزیع دندان‌پزشکان در سطح کشور و ارائه راهکارهای مناسب برای توزیع عادلانه (مجری= آقای دکترخادمی، مرحله پیشرفت= مصوب گروه)
    5. ۵. برنامه همایش آینده‌نگری و آینده‌نگاری آموزش ارتودنسی با همکاری انجمن ارتودنیست‌های ایران (مجری=دکتر میراسمعیلی)
  2. چاپ کتاب یادنامه استاد دکتراسمعیل یزدی تجلی علم و حکمت بنیان‌گذار دندان‌پزشکی نوین ایران توسط آقای دکترسراج
نوع دستاورد:
طرح‌های تحقیقاتی
زیرمجموعه سازمانی:
علوم دندان پزشکی

درباره فرهنگستان

فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران سازمانی است که  ایجاد آن در پانزدهم دیماه ۱۳۶۶ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و سپس در تاریخ ۱۸ دی ۱۳۶۶ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و از همان تاریخ آغاز به کار نمود.

ارتباط با ما

• نشانی: تهران -میدان ونک - بزرگراه حقانی- ورودی کتابخانه ملی - مجموعه فرهنگستانهای جمهوری اسلامی ایران-فرهنگستان علوم پزشکی
  • تلفن:  ۰۲۱۸۸۶۴۵۵۱۳-۰۲۱۸۸۶۴۵۵۱۴-۰۲۱۸۸۶۴۵۵۱۵
  • ایمیل: info@ams.ac.ir